Muziektheaterkoor

Gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  13 
18-04-2011
Geplaatst door: elizabeth dekker

de pelgrim in Arcen

Ik heb gisteren ontzettend genoten van \"de Pelgrim\".De intensiteit van spelen, zingen, voordragen vind ik bijzonder groot.
De afwisseling van spelen,zingen,voordragen maakte dat ik er heel aktief meedoe.
Het enige wat ik jammer vindt is dat er aan het einde een lied uit een heel ander repertoire gezongen moest worden,vanwege de verkoop van c.d.\'s Ik snap dat jullie die willen verkopen,misschien kan het op een ander moment aangekondigd worden.

22-03-2011
Geplaatst door: Jan Mulock Houwer

voorstelling de pelgrim

Gisteren (19/3), op weg naar Oosterbeek reden we in de richting van een enorme opkomende volle maan. Het was als een soort leidende 'ster', een prachtige opmaat voor jullie indrukwekkende uitvoering van 'De Pelgrim'. Omdat er na afloop geen gelegenheid toe was wil ik jullie allen hiermee laten weten hoe zeer ik door de uitvoering getroffen werd en de sfeer voor mij herkenbaar was. De toenemende intensiteit ervan is iets wat ik op mijn eigen tocht ervaren heb. Sommige teksten leken zo uit mijn dagboek te komen. De relevantie voor ons leven van nu kwam voor mij scherp naar voren via teksten van Martin Luther King en Barack Obama. De universaliteit van het onderwerp trof me zeer door teksten van liederen uit de joodse, islamitische en oosterse orthodox-christelijke tradities. Kortom we gingen diep onder de indruk weer huiswaarts. Een vriend zei: "je hoeft nu niet meer naar de kerk, alles is hier al gezegd, en hoe". Carol en ik hadden na afloop behoefte in de natuur te zijn en we gingen terug naar ons huisje in Molenpolder, een moerasgebied ten Noorden van Utrecht. Vanmorgen werden we wakker in een wereld wit van de rijp met de muziek van gisteren nog in het hoofd. We zetten die impressies nog eens voort met jullie CD. Twee maal beluisterd. Twee maal onder de indruk van de sfeer, de afwisseling instrumentaal/vocaal, de doorvoelde wijze van uitvoering die de indruk wekt van doorleefde spiritualiteit. Dankjewel voor dit cadeau.

20-03-2011
Geplaatst door: marius

19 maart

We hebben gisteren erg genoten van jullie concert. De solo's en het a
capella zingen vonden we prachtig. Maar alles was mooi en verrassend.
We hadden onze reactie graag gisteravond gegeven. We wilden echter ook graag de bus naar de trein halen. In de avonduren rijden er niet zoveel bussen. Vandaar onze reactie op deze wijze. Wij zullen jullie zeker blijven volgen in de toekomst En bij een nieuw concert komen we graag weer luisteren.
Hartelijke groeten,

Anke en Marius Houwen

10-03-2011
Geplaatst door: Rob Rutten

concert

Beste muziekvrienden,

In `n geweldige mooie, sfeervolle Cenakelkerk, hebben wij mogen genieten van prachtige koorzang. Ook heel fijn om te zien, hoe mensen samen muciseren. Om dit te bereiken moet er wel heel veel werk zijn verzet. De cd is prachtig. Wij willen daarom iedereen heel hartelijk danken.

Groetend,

Annemie en Rob

05-03-2011
Geplaatst door: Pauline de Ruijter

Zondagavond in de Landstichting, een prachtige uitvoering!! Wat heb ik genoten,het ontroerde mij...zo mooi
Dank je wel "carmina ludens"
Pauline

03-03-2011
Geplaatst door: gerda broens

zondagavond in de Cenakelkerk

dag Hein

Ik wil je even laten weten dat ik ontzettend genoten heb van de prachtige
muziek zondagavond. Ik werd er helemaal stil van. Thuis geniet ik nog heerlijk na van de cd en soms heb ik het gevoel dat ik
door engelen wordt toegezongen.
Binnenkort ga ik 2 vriendinnen die jarig zijn verblijden met de cd. Ik weet zeker dat zij het ook prachtig zullen vinden.

Hein, het is een geweldige prestatie waar jij en je koor, trots op kunnen
zijn. Proficiat hiermee en mijn dank voor dit prachtige werk.
Ik hoop er nog lang van te genieten.

groet
Gerda

03-03-2011
Geplaatst door: mieke

cd

Dag mensen van Carmina Ludens,

Wat is de cd prachtig geworden,ook het teksboekje met foto`s.
Allemaal hoogtepunten met als persoonlijke favorieten :Circumdederunt me en O Magnum mysterium.Om te huilen zo mooi.
En ook Una sanosa porfia en Arvoles lloran por lluivas en Gospodi, en enz enz.....
Groet, Mieke

02-03-2011
Geplaatst door: Wil Oteman

De Pelgrim

Beste muziekvrienden,

Op 30 oktober bezocht ik jullie voorstelling in de Titus Brandsma Kerk in Nijmegen. Ik heb weer genoten van de hoge kwaliteit van jullie zangkunst. Dat ben ik van jullie ook wel gewend. Verrassend was voor mij
de prachtige wijze waarop jullie het thema vorm hebben gegeven.
Religieus of niet, iedereen zal bij deze voorstelling momenten van herkenning en bezinning hebben. Een indrukwekkende voorstelling, chapeau-bas!

02-03-2011
Geplaatst door: Joop en Irene

prachtige avond in de Cenakelkerk

Beste koorleden.
Jullie hebben ons een prachtige spirituele en inspirerende avond gegeven. Buiten koud en nat, binnen warm en droog.
Onze harten werden gevuld met dankbaarheid door jullie prachtige zang en optreden. Indrukwekkend. De cd is heel erg mooi! Aan allen:grazie mille en we komen weer.
Joop&Irene

02-03-2011
Geplaatst door: Liduine Boonekamp

CD presentatie

Ik zat alleen naar jullie prachtige zang te luisteren en het vulde mijn hart met zo'n intense dankbaarheid dat ik op die avond bij jullie aanwezig mocht zijn. Het leek erop alsof jullie voor mijn moeder zongen die 'n week daarvoor overleden was.
Deze ervaring zal ik nog lang met mij meedragen en jullie CD is zo ontzettend mooi!
Veel dank aan jullie allen, Liduine.