Muziektheaterkoor

Gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  14 
08-11-2011
Geplaatst door: jef brauers

concert wittem

Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor het zeer fraaie en inspirerende concert op 5 november in Wittem. Na afloop hebben we, als organiserende stichting, veel complimenten gekregen over het gebodene. Die complimenten geef ik uiteraard graag door aan de mensen die het verdienen: Carmina Ludens dus!

08-11-2011
Geplaatst door: Marlies Megens

concert 'De pelgrim' in Molenhoek

Op 23 oktober ben ik in de Molenhoekse kerk bij jullie concert geweest. Het was weer als een warm bad! Bedankt!

26-06-2011
Geplaatst door: Piet Kooijman

Pelgrim . cd.

Beste allen,
Gisteren, 25.06.2011, heb ik jullie uitvoering van de 'Pelgrim' meegemaakt in Wijchen. In een woord: geweldig. Ik heb enkelen van jullie daar al over aangesproken. Hoewel jullie een koor zijn, ook geweldige complimenten voor de vertellers in deze uitvoering. Heb op die avond jullie cd gekocht; die is vandaag 26.06.11 al enkele malen in mijn auto en in de huiskamer te horen geweest. Ook deze cd: geweldig. Toch wil ik enkele suggesties aan jullie doen: het thema Pelgrim is door jullie dermate muzikaal en thematisch zo goed ingevuld dat ik jullie wil vragen/adviseren om deze uitvoering in zijn geheel op cd te zetten. In deze uitvoering zijn een aantal van jullie zangers als solist te horen die op de de huideige cd Con grazia .... niet te horen zijn, en dat is jammer. In oktober kom ik weer naar jullie luisteren en waarschijnlijk ontwikkel ik me als een semi-professionele groupie.

26-06-2011
Geplaatst door: Eric en Yvonne Goewie

De Pegrim 25 juni 2011

Dank voor het heerlijke concert. De mooie stemmen, de combinatie van stukken, de enscenering, de zeggingskracht...het was er allemaal. Jullie zijn een geweldig team. Zulke concerten blijven noodzakelijk, met name nu we aan de vooravond staan van een barre cultuurwinter .

26-05-2011
Geplaatst door: Ingrid Wesseling

CD

Wat een kalme, ingetogen en tegelijk juichende en zuivere klanken op jullie CD Con grazia e gratitudine! Ik voelde me werkelijk aangeraakt en dat op zich ontroerde me weer. Wat een kunst van jullie allemaal om zoveel bewogenheid, vrede en rust over te dragen in jullie zang! Een geschenk....dat is het! Dank daarvoor!

22-05-2011
Geplaatst door: clementine gelauff

De Pelgrim

Dankjulliewel voor jullie ontroerende optreden gisteren. Jullie zetten de pelgrimswereld neer zoals ik die ken en zoals die me raakt. Jullie leken zelf echt middenin die wereld te staan. Een prestatie om dat ten tonele te brengen. Graag tot een volgende keer.
Clementine Gelauff

19-04-2011
Geplaatst door: Eugène Uiting

Een pelgrim in Arcen

Lieve mensen, zelden ben ik zo geraakt als gisteren tijdens jullie voorstelling. Wat een passie in woord, gebaar, zang en instrument.
Tranen van emotie, herinnering en dankbaarheid voor dit geweldige cadeau. Duizend maal dank, mille grazie. Mag ik nog eens komen?

18-04-2011
Geplaatst door: elizabeth dekker

de pelgrim in Arcen

Ik heb gisteren ontzettend genoten van \"de Pelgrim\".De intensiteit van spelen, zingen, voordragen vind ik bijzonder groot.
De afwisseling van spelen,zingen,voordragen maakte dat ik er heel aktief meedoe.
Het enige wat ik jammer vindt is dat er aan het einde een lied uit een heel ander repertoire gezongen moest worden,vanwege de verkoop van c.d.\'s Ik snap dat jullie die willen verkopen,misschien kan het op een ander moment aangekondigd worden.

22-03-2011
Geplaatst door: Jan Mulock Houwer

voorstelling de pelgrim

Gisteren (19/3), op weg naar Oosterbeek reden we in de richting van een enorme opkomende volle maan. Het was als een soort leidende 'ster', een prachtige opmaat voor jullie indrukwekkende uitvoering van 'De Pelgrim'. Omdat er na afloop geen gelegenheid toe was wil ik jullie allen hiermee laten weten hoe zeer ik door de uitvoering getroffen werd en de sfeer voor mij herkenbaar was. De toenemende intensiteit ervan is iets wat ik op mijn eigen tocht ervaren heb. Sommige teksten leken zo uit mijn dagboek te komen. De relevantie voor ons leven van nu kwam voor mij scherp naar voren via teksten van Martin Luther King en Barack Obama. De universaliteit van het onderwerp trof me zeer door teksten van liederen uit de joodse, islamitische en oosterse orthodox-christelijke tradities. Kortom we gingen diep onder de indruk weer huiswaarts. Een vriend zei: "je hoeft nu niet meer naar de kerk, alles is hier al gezegd, en hoe". Carol en ik hadden na afloop behoefte in de natuur te zijn en we gingen terug naar ons huisje in Molenpolder, een moerasgebied ten Noorden van Utrecht. Vanmorgen werden we wakker in een wereld wit van de rijp met de muziek van gisteren nog in het hoofd. We zetten die impressies nog eens voort met jullie CD. Twee maal beluisterd. Twee maal onder de indruk van de sfeer, de afwisseling instrumentaal/vocaal, de doorvoelde wijze van uitvoering die de indruk wekt van doorleefde spiritualiteit. Dankjewel voor dit cadeau.

20-03-2011
Geplaatst door: marius

19 maart

We hebben gisteren erg genoten van jullie concert. De solo's en het a
capella zingen vonden we prachtig. Maar alles was mooi en verrassend.
We hadden onze reactie graag gisteravond gegeven. We wilden echter ook graag de bus naar de trein halen. In de avonduren rijden er niet zoveel bussen. Vandaar onze reactie op deze wijze. Wij zullen jullie zeker blijven volgen in de toekomst En bij een nieuw concert komen we graag weer luisteren.
Hartelijke groeten,

Anke en Marius Houwen