Muziektheaterkoor

Gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  » 
10-03-2018
Geplaatst door: Marion Gruijters

CONCERT 10 MAART Cenakelkerk Hart dat Luistert

beste mensen van CL: dank voor de geweldige uitvoering van de mooie, ingetogen, gepassioneerde muziek, de afwisseling met de gesproken (heel goed!) zeer krachtige en belangrijke teksten. De zang was iha mooi zuiver, ik bewonder zeer dat jullie al die liederen in moeilijke talen uit het hoofd zingen Het strijkkwartet moet nog groeien, niet altijd zuiver en met elkaar in harmonie. Ik vond het Mongoolse lied heerlijk, het zou fijn zijn als tussen alle gedragen "close harmony" lederen wat meer van zulke pareltjes kunnen flonkeren . Ik wens jullie veel van zulke volle zalen toe bij jullie komende optredens als vanavond .

11-01-2018
Geplaatst door: Elske van Thoor

kerstmis 2017, 6 januari 2018

Lieve Carmina Ludens, Jullie "Zij hoorden een nieuw lied", het kerstverhaal verteld vanuit de herders, heeft mij zeer ontroerd. De met zoveel zorg gekozen muziek, de prachtige vertolking door zangers en instrumentalisten, onder de bevlogen en liefdevolle leiding van Hein heeft mij van het begin tot het eind ademloos doen genieten en kerstmis intens doen beleven. Eén van de meest bijzondere momenten was voor mij wanneer de herders naar het Kind in de kribbe kijken. Wat hebben jullie dat prachtig uitgebeeld. Dank je wel, Carmina Ludens. Jullie hebben wederom die gevoelige snaar geraakt!
Elske van Thoor

09-01-2018
Geplaatst door: Marieke Jansen

Mariekejw57@gmail.com

Op zaterdagavond 7 jan was ik in de Ant Abtkerk in Wijchen samen met veel andere toehoorders om te luisteren naar jullie concert. Wat een harmonie. Jullie groep werd één geheel met het publiek wat prachtig tot uiting kwam in het gezamenlijk gezongen " nu zijt wellekome". Jullie prachtige liederen vloeiden naadloos in elkaar over en de kleine veranderingen in het decor verstoorden niets.Ik heb genoten van de functionele sobere muzikale ondersteuning door fagot, viool en fluit. Alles stond ten dienste van het geheel. De sopraansolo's waren fantastisch. Aan het eind volgde een welverdiend, daverend applaus waaraan ik van harte mijn steentje heb bijgedragen. Goed gedaan !

07-01-2018
Geplaatst door: Mariëlle Roosen

Concert

Het was prachtig gisterenavond. Tijdens het lied van de engel drong het tot mij door wat een bevrijding de boodschap van de engel voor de herders moet zijn geweest. De langzaam groeiende glimlach en blijdschap op het gezicht vd herders raakte mij. Dank je wel, lieve Lianne en Hein en andere koorleden.

07-01-2018
Geplaatst door: Stef de Kleijn

Concert Zij hoorden een nieuw lied

Zaterdag avond voor de eerste keer een concert bijgewoond van Carmina Ludens en nu zeker niet de laatste keer Wat hebben wij (mijn vrouw en ik) genoten van jullie prachtige concert ontroerend mooi

07-01-2018
Geplaatst door: Mieke Steinfort

Gisteravond heb ik in Wychen jullie kerstconcert bijgewoond. Vorig jaar heb ik het ook gezien en was toen overweldigd door de prachtige muziek en zang. Dus wist ik wat mij te wachten stond, tenminste .... dat dacht ik. Het was opnieuw meer dan prachtig!! Ik voelde mij één met de herders , en ook de tranen van ontroering kwamen weer, met name bij " Es ist ein Ros entsprungen ". Ik geniet nog steeds na, en kijk uit naar jullie nieuwe concert in maart.
Dank jullie wel !v

07-01-2018
Geplaatst door: Gerda Broens

lieve mensen.
6 januari 2018 heb ik de uitvoering "Zij hoorden een nieuw lied" in Wijchen bijgewoond en ik heb enorm genoten. Ik heb heel wat kippenvel gehad, zo mooi. Het leek of jullie jezelf overstegen. Prachtig!
Het samenspel met het kleine muzikale gezelschap vind ik echt van grote toegevoegde waarde.
Alles klopte voor mijn gevoel.
DANK DANK

05-01-2018
Geplaatst door: P.H.Dignum

Kerstconcert

In de St Bernulphus kerk hebben we, Riet en ik, jullie voorstelling “Zij hoorden een nieuw lied” meegemaakt. We hebben enorm genoten van spel zang Een werkelijk prachtig mengsel van stemmen. Hartelijk dank daarvoor.


Wij wensen jullie een gelukkig en voorspoedig 2018 toe.

29-12-2017
Geplaatst door: Anna

concert 23 december 2017

Ik ben op 23 december naar het concert in Oosterbeek geweest. Ik vond het een prachtig concert, mooie muziek met sobere maar sfeervolle kleding en decors. Het koor weet te boeien door hoge zangkwaliteit in combinatie met performance: mooie plaatjes die nog meer intentie geven aan de inhoud van de muziek. Een bijzondere ervaring!

21-12-2017
Geplaatst door: Ben Zonderland

recensie concert

Afgelopen zondag heb ik jullie concert in een weliswaar sfeervolle maar te lege kerk in Brummen bezocht. Ik was diepgeraakt door jullie optreden. Alles klopte: de zang, instrumentaal en de dramacomponent. De soberheid van het decor, de keuze en de volgorde van de schitterend gezongen liederen maakten dat dit concert een professioneel niveau bereikte. Hulde!