Muziektheaterkoor

Gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  » 
07-01-2018
Geplaatst door: Mariëlle Roosen

Concert

Het was prachtig gisterenavond. Tijdens het lied van de engel drong het tot mij door wat een bevrijding de boodschap van de engel voor de herders moet zijn geweest. De langzaam groeiende glimlach en blijdschap op het gezicht vd herders raakte mij. Dank je wel, lieve Lianne en Hein en andere koorleden.

07-01-2018
Geplaatst door: Stef de Kleijn

Concert Zij hoorden een nieuw lied

Zaterdag avond voor de eerste keer een concert bijgewoond van Carmina Ludens en nu zeker niet de laatste keer Wat hebben wij (mijn vrouw en ik) genoten van jullie prachtige concert ontroerend mooi

07-01-2018
Geplaatst door: Mieke Steinfort

Gisteravond heb ik in Wychen jullie kerstconcert bijgewoond. Vorig jaar heb ik het ook gezien en was toen overweldigd door de prachtige muziek en zang. Dus wist ik wat mij te wachten stond, tenminste .... dat dacht ik. Het was opnieuw meer dan prachtig!! Ik voelde mij één met de herders , en ook de tranen van ontroering kwamen weer, met name bij " Es ist ein Ros entsprungen ". Ik geniet nog steeds na, en kijk uit naar jullie nieuwe concert in maart.
Dank jullie wel !v

07-01-2018
Geplaatst door: Gerda Broens

lieve mensen.
6 januari 2018 heb ik de uitvoering "Zij hoorden een nieuw lied" in Wijchen bijgewoond en ik heb enorm genoten. Ik heb heel wat kippenvel gehad, zo mooi. Het leek of jullie jezelf overstegen. Prachtig!
Het samenspel met het kleine muzikale gezelschap vind ik echt van grote toegevoegde waarde.
Alles klopte voor mijn gevoel.
DANK DANK

05-01-2018
Geplaatst door: P.H.Dignum

Kerstconcert

In de St Bernulphus kerk hebben we, Riet en ik, jullie voorstelling “Zij hoorden een nieuw lied” meegemaakt. We hebben enorm genoten van spel zang Een werkelijk prachtig mengsel van stemmen. Hartelijk dank daarvoor.


Wij wensen jullie een gelukkig en voorspoedig 2018 toe.

29-12-2017
Geplaatst door: Anna

concert 23 december 2017

Ik ben op 23 december naar het concert in Oosterbeek geweest. Ik vond het een prachtig concert, mooie muziek met sobere maar sfeervolle kleding en decors. Het koor weet te boeien door hoge zangkwaliteit in combinatie met performance: mooie plaatjes die nog meer intentie geven aan de inhoud van de muziek. Een bijzondere ervaring!

21-12-2017
Geplaatst door: Ben Zonderland

recensie concert

Afgelopen zondag heb ik jullie concert in een weliswaar sfeervolle maar te lege kerk in Brummen bezocht. Ik was diepgeraakt door jullie optreden. Alles klopte: de zang, instrumentaal en de dramacomponent. De soberheid van het decor, de keuze en de volgorde van de schitterend gezongen liederen maakten dat dit concert een professioneel niveau bereikte. Hulde!

11-11-2017
Geplaatst door: Hans Hiep

Ik dank jullie voor het geweldig mooie optreden. Wat een eenheid en zangkwaliteit! Dank voor jullie edelmoedigheid om ook daarmee onze
projecten op Cuba te willen steunen! Het heeft mij bijzonder ontroerd! Ik krijg nu nog vele reacties zoals: "Wat een bijzonder mooi optreden zoiets heb ik nog nooit meegemaakt" of "Het zou fijn zijn als ze vaker in deze
kapel komen!" Dat laatste is zeker ook mijn wens!
De netto opbrengst van de collecte en de latere bankoverschrijvingen voor onze projecten op
Cuba is werkelijk buiten alle verwachting gekomen op totaal €4400,- !!
Hopelijk dus tot spoedig weerzien. Ik kijk er echt naar uit!
Ik meld me tevens nu aan als jaardonateur. (Het werd tijd want jullie sturen mij
al vele jaren informatie over Carmina Ludens)

12-10-2017
Geplaatst door: elly lammers

Maria in de Abdij

Wat ben ik onder de indruk van de sereniteit en kwaliteit van jullie optreden. Maria waardig.
En wat een inventiviteit en creativiteit om de hele abdij te gebruiken. Zo goed gebruik gemaakt van de akoestiek, van het verleden, de traditie en het heden.
Wat een talenten.
Dank jullie heel veel!

11-10-2017
Geplaatst door: Gerard en Elly van Meel

concert benefiet zondag 8 okt 2017

gisteren wilden we jullie na afloop van het concert niet storen, en daarom langs deze weg een hartelijk bedankt voor het concert van gisterenmiddag: het was Schoonheid en we hebben er intens van genoten,