Muziektheaterkoor

Gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  » 
04-01-2017
Geplaatst door: MIEKE

Kerstconcert

Ik wil jullie graag laten weten hoe ik genoten heb van het kerstconcert in de Cenakelkerk.
Prachtige af en toe heel ontroerende muziek in een mooi sober decor waarin alles uitstekend tot zijn recht kwam.
Het is misschien wel jullie mooiste concert tot nu toe !!
En ik zou het geweldig vinden als hiervan een cd of dvd gemaakt zou worden

31-12-2016
Geplaatst door: Brigit van Raaij

kerstconcert 30 december 2016 diaconessenkerk Arnh

Zeer sterk begin qua houding belichting en zang in een eenvoudig maar passend decor. Als toeschouwer/luisteraar wordt je meteen geraakt en in het thema 'getrokken'.
Wat me het meest ontroerde was de scene waarin de herders zich om een "niets" schaarden maar door lichaamshouding en gezichtsuitdrukking zoveel uitdrukking gaven aan wat ze zagen dat je als kijker al zag wat zij zouden gaan zingen nl. over het nieuwgeboren kind. Het was er al voordat er ook maar 1 woord gezongen was! Prachtig!
Een mooie homogene groep mensen die geweldig zingen en beleven wat ze zingen en dat komt echt over!! bedankt weer voor deze mooie avond!

18-12-2016
Geplaatst door: harrie willems

kerstmis 2016

wij zijn verrast door jullie prachtige kerstzang en -spel. Een hechte groep, prachtige samenzang en kwalitatief hoogstaande solisten, sobere bewegingen en kleding die het goed ondersteunen. Zelfs onze 2 zonen van 17 en 13 - meer starwar-fans - hebben genoten! We worden donateur. Veel dank voor de mentale en spirituele opkikker in deze sombere tijden.

17-12-2016
Geplaatst door: jolanda bekker

Kerstconcert 2016

Wat was deze voorstelling adembenemend mooi! Muzikaal prachtig vallend van het ene mooie stuk in het andere. Qua theater een mooi geheel. Schitterende instrumentalisten. Misschien wel de mooiste voorstelling van de velen waarvan ik ook al zo genoten heb. Dank jullie wel!

20-06-2016
Geplaatst door: Riet en Ties van Rijsewijk

concert 19 juni 2016 in Geijsteren

Een inspirerend concert dat naar ons oordeel op een creatieve manier met de omgeving werd verbonden. "Het lied van de bomen" kreeg hierdoor wel een heel bijzondere dimensie.
Echt prachtig!

20-06-2016
Geplaatst door: Pierre Linssen

Het lied van de bomen, 19 juni 2016 te Geysteren.

Adembenemend en 'helend' ...
Zelfs de kikkers in de grachten, de vogels in de bomen én het weer speelden mee, zoals Alphons van Nispen t.P. dat ook al zei.

Dank jullie wel voor dit cadeautje.
Ik heb een aantal fraaie foto's gemaakt en wil jullie die graag toesturen. Dat heb ik al aan het adres van Adrianne van Bemmel en Alphons van Nispen t. Pannerden gedaan.

Namasté, Petra en Pierre Linssen uit Well

10-03-2015
Geplaatst door: tineke leusink

afgelopen zaterdag

Wat heerlijk om jullie in ons midden (brummen) te hebben. Enthousiaste mensen die er veel voor over hebben muziek en zang met ons te delen.
Wat een mooie teksten! Veel mooie reacties gehad van de mensen die er waren, een feestje! Dank jullie wel en ......die 'soep met' is jullie van harte gegund.
Op naar een volgende keer!

09-03-2015
Geplaatst door: Ank van der Woude

Het lied van de bomen

8 maart in Brummen. Hartelijk dank voor een
mooie avond zang, muziek, verhaal. Een lach en ontroering (Crux fidelis, prachtig).
Compliment voor u allen, goede samenwerking, respect voor de dirigent die dit alles in goede banen leidt. En een lied
meezingen, een feest. Dank!

08-03-2015
Geplaatst door: Inge en Wim schouten

Het lied van de bomen 7 maart Brummen

Wat zijn jullie geweldig op elkaar ingesteld met zang en "toneel , die eenheid stralen jullie uit in de prachtige uitvoering in het lied van de bomen .Wij zagen en hoorden jullie eerder in Eerbeek , kerst ,en de CD Con Grazia die we toen kochten , draaien we geregeld ...in de auto .Bedankt !w.en I.

19-12-2014
Geplaatst door: Jos Peters

Kind van het licht. Oosterbeek 13-12 2014 Ik heb al regelmatig 'Carmina Ludens mogen aanhoren en bewonderen, echter de uitvoering van Kind van het Licht heeft mij meer geraakt dan andere concerten. De keuze van de liederen, de begeleiding van de muziek en het weglaten van de toneelstukjes hebben hiertoe bij gedragen. Met name 'Contre qui , rose' van Rilke vond ik subliem. Ook het feit dat er geen pauze was, hielp erg om de kerstsfeer voor mij op te roepen