Muziektheaterkoor

Gastenboek

125 berichten, 13 pagina's 
«  10  11  12  » 
03-02-2013
Geplaatst door: Marian

De Pelgrim

Hartelijk dank voor een indrukwekkende avond. Voor mij de eerste keer dat ik dit koor heb horen zingen. Complimenten voor de zang, de choreografie en het decor. Ik wandelde zo het paradijs in.

31-12-2012
Geplaatst door: zachert

Hochelten 27.12.2012

Was für ein Abend, ein Abend der Sänger, der Diregentin, der Musiker in einer prächtigen Kirche wie es seinersgleichen lange suchen muß. Vielen Dank dafür. Unser kommen für nächstes Jahr ist sicher.
Frohes neues Jahr 2013

28-12-2012
Geplaatst door: zr. voskuilen

Still musste es auf Erden sein

Dank aan alle medewerkers m/v aan het optreden van het Weihnachtskonzert op 27 dez. 2012 in de Vitus Kirche in Hoch Elten. Dank zij een van de medewerksters, die trouw is aan de zen in Elten, zijn we op dit programma attent gemaakt. De aanwezigen spraken met grote dankbaarheid over de wijze van uivoering en het vertolken van de STILLE, waar de moderne mens behoefte aan heeft. Dat bleek wel uit de spontane reacties na de uitvoering. Vooral was er lof voor de dirigente. Hartelijke dank en ik hoop u elders nog eens te ontmoeten. Zuster Voskuilen in Lobith.

24-12-2012
Geplaatst door: Carla

Kerstconcert meyhorst

Ik ehb ervan genoetn, ook al was het heel anders dan de andere optredens die jullie gaven.Voor mij had de stilte best wat langer mogen duren.
De mooiste delen vond ik de rustige liederen. Wat een goede en inspirerende dirigente. Ik ben benieuwd naar de
volgende stap. Succes !

23-12-2012
Geplaatst door: Angela en Lykle

Wat hebben we genoten van jullie kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk! Wat een prachtige stemmen en bijzondere, speelse, inspirerende presentatie. Voor ons is kerstmis daarmee al een beetje begonnen! Hartelijk bedankt

23-12-2012
Geplaatst door: Vera Lenglet

concert ontmoetingskerk

We hebben genoten van het prachtige kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk. De combinatie van enthousiasme, ontspanning en concentratie, natuurlijk en vrolijke spelelementen, de ontroerende klank van O magnum Mysterium was heel bijzonder.
Dank jullie wel!

23-12-2012
Geplaatst door: ineke keizers

concert

Ik heb vanmiddag genoten van jullie prachtige concert. Mooie opbouw, en schitterende uitvoering. Fijne opmaat naar Kerst. Dank je wel!

23-12-2012
Geplaatst door: veronica scheffers

kerstconcert

onder leiding van monique is het geheel nog weer subtiler geworden.
direct al bij veni veni emmanuel raakte ik ontroerd. wat een concentratie!
een heerlijk concert.

13-11-2012
Geplaatst door: Susan Ebbers

smaakt naar meer

We waren bij het Pelgrim concert in Kesteren en waren zeer verrast door de muziek en de wijze van presentatie. Een mooie totaal ervaring. Alleen jammer dat we onze meiden niet bij ons hadden. Dus we komen nog een keer terug!

08-11-2012
Geplaatst door: Jorina Uhl

Zwolle

Bedankt voor de mooie voorstelling. Wat een schitterend koor hebben jullie en met alle solisten een heerlijk en inspirerend gezelschap. ik heb van jullie genoten.
Jorien