Muziektheaterkoor

Gastenboek

132 berichten, 14 pagina's 
«  10  11  12  13  » 
24-12-2012
Geplaatst door: Carla

Kerstconcert meyhorst

Ik ehb ervan genoetn, ook al was het heel anders dan de andere optredens die jullie gaven.Voor mij had de stilte best wat langer mogen duren.
De mooiste delen vond ik de rustige liederen. Wat een goede en inspirerende dirigente. Ik ben benieuwd naar de
volgende stap. Succes !

23-12-2012
Geplaatst door: Angela en Lykle

Wat hebben we genoten van jullie kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk! Wat een prachtige stemmen en bijzondere, speelse, inspirerende presentatie. Voor ons is kerstmis daarmee al een beetje begonnen! Hartelijk bedankt

23-12-2012
Geplaatst door: Vera Lenglet

concert ontmoetingskerk

We hebben genoten van het prachtige kerstconcert vanmiddag in de Ontmoetingskerk. De combinatie van enthousiasme, ontspanning en concentratie, natuurlijk en vrolijke spelelementen, de ontroerende klank van O magnum Mysterium was heel bijzonder.
Dank jullie wel!

23-12-2012
Geplaatst door: ineke keizers

concert

Ik heb vanmiddag genoten van jullie prachtige concert. Mooie opbouw, en schitterende uitvoering. Fijne opmaat naar Kerst. Dank je wel!

23-12-2012
Geplaatst door: veronica scheffers

kerstconcert

onder leiding van monique is het geheel nog weer subtiler geworden.
direct al bij veni veni emmanuel raakte ik ontroerd. wat een concentratie!
een heerlijk concert.

13-11-2012
Geplaatst door: Susan Ebbers

smaakt naar meer

We waren bij het Pelgrim concert in Kesteren en waren zeer verrast door de muziek en de wijze van presentatie. Een mooie totaal ervaring. Alleen jammer dat we onze meiden niet bij ons hadden. Dus we komen nog een keer terug!

08-11-2012
Geplaatst door: Jorina Uhl

Zwolle

Bedankt voor de mooie voorstelling. Wat een schitterend koor hebben jullie en met alle solisten een heerlijk en inspirerend gezelschap. ik heb van jullie genoten.
Jorien

04-11-2012
Geplaatst door: Terie Leijs

Optreden Zwolle

Het optreden tijdens de bijeenkomst van het Genootschap van Sint Jacob was indrukwekkend. Een perfecte bundeling van prachtige stemmen, treffende muziek, prima solisten, indrukwekkende instrumentale begeleiding en solo's en teksten die rond de kern van pelgrimeren speelden. Dit alles werd op een rustige manier met elkaar verbonden. Ik heb genoten van jullie optreden. Complimenten en geweldig bedankt.
groet
Terie

03-11-2012
Geplaatst door: Gerard Hoezen

Concert vandaag tbv NGSJ bij de Dominicanen in Zwo

Ik ben vandaag zowel als pelgrim als als muziekliefhebber bijzonder geroerd en ontroerd door jullie geweldig mooie optreden maar vooral door jullie mooie zang en spel. Koude rillingen en tranen in de ogen. Zeker ook door het slotlied (niet aangekondigd) Deze aloude Ierse pelgrimszege betekent heel veel voor me. Dank jullie wel en Buen Camino op jullie tocht door madrigalen eeuwenoude kerkmuziek etc.
Weer een dag met een goude randje.

03-11-2012
Geplaatst door: Pieternel Pirenne

Besloten concert Zwolle

Dankjullie wel voor prachtige muzikale pelgrimsklanken en verbeeldingen.
Heel ontroerend vond ik om toegezongen te worden het was onvergetelijk.